Copywriter van Content & Stories

Content & Copy

Tekst op een website is als het blauwe verenpak voor Pino. Onmisbaar. Voorkom dus dat je content neerstort als Icarus en schakel een copywriter van Content & Stories in.

Vier kleine woordjes

Overtuigend, beeldend, humorvol en verrassend. Die vier woorden omschrijven mijn teksten het beste. Voor beleidsstukken in formele taal kun je beter ergens anders kijken. Wil je juist frisse en heldere taal? Dan nodig ik je uit om contact op te nemen. Vrijblijvend natuurlijk.

Neerstorten met je content is nooit leuk. Je ziet door alle woorden en letters de boodschap niet meer. Laat je er verschillende tekstschrijvers naar kijken, blijkt dat ze er allemaal nog meer chaos van maken. Resultaat: je zweeft stuurloos rond. Terwijl je nu juist met je content de wereld wilde veranderen!

Content S.O.S!

Klaar met rondzweven? Stuur dan een content S.O.S. naar Content & Stories. Ik pak de stuurknuppel van je over en zorg dat het vliegtuig veilig landt.

Ondertussen breng ik orde in de contentchaos, luister ik naar je Verhaal en benoem jou tot Held. Vervolgens vertaal ik dat Verhaal naar een Boodschap en begrijpelijke content die het goed doet bij mens en machine (Google dus).

Waarom kiezen voor Content & Stories?

Wil je ook het liefst precies weten waar je aan toe bent? Ik ook! Daarom hier de belangrijkste redenen om voor Content & Stories te kiezen:

 • Meer dan 10 jaar ervaring als copywriter en schrijver.
  Ook met de theorie zit het goed: communicatie-diploma’s, SEO-certificaten, content-cursussen en meer.
 • Verrassende invalshoeken die je nooit zelf had kunnen verzinnen.
  Verbeeldingskracht in het kwadraat. Surprise!
 • Jouw boodschap in overtuigende woorden gevat.
  Simpel, helder, zonder opsmuk. Gewoon to-the-point.
 • Geen zorgen over SEO.
  Als ware SEO Wizard optimaliseer ik alle teksten voor je website. Tadaa!
 • Content in Nederlands én Engels.
  Door een val in een ketel met tovermiddel denk ik zowel in het Nederlands als het Engels.

Neem even een adempauze en laat je inspireren door de artikelen op het blog van Content & Stories, zoals deze over de kernkwaliteiten en valkuilen van bijvoeglijke naamwoorden.

Engelse marketingteksten

Een scherpe, goed geschreven marketingtekst is in het Nederlands vaak al een uitdaging. Laat staan in het Engels. Te vaak lees ik letterlijk vertaalde teksten die de tone-of-voice en sprankeling van het origineel missen. Wil jij het anders? Dan help ik je graag met je Engelse marketingteksten.

Ik schrijf zowel voor websites als offline drukwerk, zoals brochures en folders. De boodschap neem ik als uitgangspunt, waarna ik de tekst helemaal opnieuw schrijf. Zo blijft jouw Verhaal de kern van de tekst. En niet te vergeten, je eigen tone-of-voice blijft overeind.

Teksten optimaliseren voor SEO

Met geoptimaliseerde teksten wordt je website de beste versie van zichzelf. Zo ziet Google gelijk waar je website over gaat en kan hij hem goed indexeren.

Ik voorzie al je webteksten en blogposts van een sausje en controleer daarnaast gelijk de rest van de website. Structuur, meta descriptions, keywords, titels en koppen: Content & Stories geeft je website een complete SEO Check-up.

Voor de kenners: ik richt me hiermee enkel op de organische zoekresultaten.

Zakelijk leren bloggen

Zakelijk bloggen. Voor veel ondernemers blijft het bij een wens. Volg je het Leren Bloggen Traject van Content & Stories, dan wordt die wens eindelijk werkelijkheid.

Kies hieronder een prefab traject en ik schrijf een aantal blogs voor je. Jij kunt deze gebruiken om inspiratie op te doen. Bij elk blog dat ik aflever krijg je een stappenplan hoe ik te werk ben gegaan, inclusief mijn creatieve proces. Ik schrijf blogs met verschillende doelen: inspireren, informeren of overtuigen.

Drie zelf geschreven blogs mag je na dit traject naar mij opsturen. Dan doe ik de redactie en geef eventuele verbeterpunten aan. Daarna ga je de wondere wereld van het zakelijk bloggen zelf ontdekken.

Blogtraject 1

Duur: 1-3 maanden

Blogs schrijven: 1

Blogs redigeren: 3

€ 450,-

Blogtraject 2

Duur: 3-6 maanden

Blogs schrijven: 3

Blogs redigeren: 3

€ 900,-

Blogtraject 3

Duur: 6-12 maanden

Blogs schrijven: 6

Blogs redigeren: 3

€ 1.500,-

Alle prijzen van de trajecten zijn exclusief btw.

Natuurlijk ben ik nadien altijd beschikbaar voor vragen. Mocht je het bloggen na het traject toch liever uitbesteden, dan hoef je ook niet verder te zoeken naar een copywriter. Ik ben immers al ingelezen in jouw branche. Wel zo handig.

Waar kun je mijn werk zien?

Mijn teksten vind je natuurlijk op deze website (tip: check de succesverhalen van mijn klanten). Maar ook in/op/over/onder de volgende plaatsen:

TUI.nl

Ik maakte tot aan de coronacrisis SEO teksten voor landingspagina’s voor TUI.nl, de grootste reisaanbieder van Nederland. Voorbeelden zijn deze over kamperen in Emilia Romagna en deze over Corralejo. Daarnaast deed ik wel eens een blogje, zoals deze over kerst in Valencia.

Enschede Promotie

Voor Enschede Promotie schreef ik teksten voor het boekje dat alle Nederlandse bezoekers krijgen. Deze teksten schreef ik daarnaast ook nog in het Engels en zorgde voor de Engelstalige content van de website.

Foodtravelphotography.com

Namens Kras schreef ik een – al zeg ik het zelf – superleuke advertorial voor Foodtravelphotography.com over fotogenieke Italiaanse dorpjes. Check het hier zelf.

Helemaal klaar voor teksten die overtuigen en je lezer verrassen? Neem dan gelijk contact op via laura [at] content-stories.nl.