Copywriter van Content & Stories

Tekst op een website is als het blauwe verenpak voor Pino. Onmisbaar. Voorkom dus dat je content neerstort als Icarus en schakel Laura in, de copywriter van Content & Stories.

Tekst om te overtuigen

Een tekst voor je website schrijven die overtuigend én leesbaar is. Voor veel ondernemers is schrijven al lastig genoeg, laat staan zorgen dat de tekst aan die eisen voldoet. Content & Stories helpt je aan overtuigende teksten voor elke doelgroep die ook nog aanzetten tot actie. Plus, mijn content doet het altijd goed bij mens én machine.

Je kunt bij mij onder meer terecht voor:

  • SEO teksten
  • marketingteksten voor websites
  • Engelse teksten

Psst, bewijs nodig dat mijn teksten het goed doen in Google? Bekijk het hieronder. Het gaat dus om de organische resultaten, de advertenties vallen daarbuiten.


Instruerende teksten

Woorden hebben kracht en kunnen mensen aanzetten tot actie. Helder omschreven instructies en handleidingen helpen daarbij.

Content & Stories schrijft onder andere:

  • stappenplannen voor blogs
  • tutorials
  • instructies voor trainingen 
  • handleidingen voor processen

Informeren

Complexe informatie vertalen in begrijpelijk Nederlands is een kunst op zich. Dankzij mijn brede theoretische achtergrond weet ik ingewikkelde informatie zo te herschrijven dat iedereen het begrijpt.

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Neem contact op.


Inspirerende woorden

Niets is fijner dan een tekst lezen die inspireert. Inspireren is heerlijk. Wil jij jouw klanten inspireren met leuke blogs? Ik schrijf ze graag voor je.


Redigeren van teksten

Heb je al teksten op je website, maar twijfel je over de tone-of-voice, de spelling of SEO?* Ik redigeer regelmatig teksten voor andere ondernemers. Geef van tevoren aan waar je twijfels zitten, dan let ik daar extra op wanneer ik met de redactie aan de slag ga.

* of iets anders.


Waar kun je mijn werk zien?

Mijn teksten vind je natuurlijk op deze website (tip: check de succesverhalen van mijn klanten). Maar ook in/op/over/onder de volgende plaatsen:

TUI.nl

Ik maakte tot aan de coronacrisis SEO teksten voor landingspagina’s voor TUI.nl, de grootste reisaanbieder van Nederland. Voorbeelden zijn deze over kamperen in Emilia Romagna en deze over Corralejo. Daarnaast deed ik wel eens een blogje, zoals deze over kerst in Valencia.

Enschede Promotie

Voor Enschede Promotie schreef ik teksten voor het boekje dat alle Nederlandse bezoekers krijgen. Deze teksten schreef ik daarnaast ook nog in het Engels en zorgde voor de Engelstalige content van de website.

Foodtravelphotography.com

Namens Kras schreef ik een – al zeg ik het zelf – superleuke advertorial voor Foodtravelphotography.com over fotogenieke Italiaanse dorpjes. Check het hier zelf.

Helemaal klaar voor teksten die overtuigen en je lezer verrassen? Neem dan gelijk contact op via laura [at] content-stories.nl.