Brochureteksten

Brochures zijn typische offline middelen. Je zou ze daarom ook niet verwachten bij een online copywriter. Toch heeft Content & Stories ze in het dienstenaanbod. Want hoewel brochures van oorsprong vooral offline werden verspreid, vindt verspreiding anno nu veel vaker online plaats. Daarom vind ik dat ze thuishoren in het ruime aanbod van een online copywriter.

Wat zijn brochureteksten?

Online lees je teksten voor brochures in documenten die je downloadt. Een brochure gaat vaak over één bepaald product of een productgroep. Het idee is dat je klanten net wat meer informatie geeft dan ze online kunnen vinden. Voordat je iemand een brochure laat downloaden, vraag je om zijn e-mailadres. Want dan kun je later nog contact opnemen met deze potentiële klant.

Wat kun je met brochureteksten bereiken?

In het beslissingsproces van een klant neemt je brochure een belangrijke plek in. Want wat als iemand net wat meer technische informatie over een zakelijke verzekering nodig heeft? Dan biedt de brochure antwoord. Zonder brochure zou de klant blijven zitten met zijn vragen en wellicht voor een concurrent kiezen omdat die zijn vraag wel beantwoordt. En dát wil je natuurlijk het liefst voorkomen.

Nieuwe brochureteksten of herschrijven?

Ben je van plan een nieuwe brochure uit te brengen? Dan kan Content & Stories je helpen met de teksten. Maar ook als een bestaande brochure herschreven moet worden kun je bij mij terecht. In beide gevallen schrijf ik altijd eerst een vrijblijvende proeftekst. Die vraag je gelijk aan door op de onderstaande button te klikken.

Ik vraag een gratis proeftekst voor brochures aan