Engelse teksten

Engelse teksten kun je om verschillende redenen nodig hebben. Bijvoorbeeld wanneer je een meer internationale focus kiest voor je bedrijf. Engels is als voertaal zeer gangbaar. Schrijven in het Engels vraagt andere vaardigheden van een copywriter, zoals een vloeiende beheersing. Gelukkig heeft Content & Stories die vaardigheden ook in huis. Geef je jouw opdracht aan mij, dan zorg ik voor overtuigende copy.

Wat zijn Engelse teksten?

Ben je op zoek naar Engelstalige marketingteksten? Dan heb je gevonden wat je zocht, want voor Content & Stories schrijf ik ook Engelse teksten. Daarbij kan ik bouwen op een vloeiende beheersing door mijn jeugd in het buitenland. Sinds die tijd lees ik veel Engelse boeken, kijk ik Engels gesproken films en series en schrijf ik regelmatig in het Engels. Dankzij die skills schrijf ik jouw teksten in wervend, aansprekend Engels.

Doet Content & Stories ook vertalingen?

Voor vertalingen van Nederlands naar Engels en vice versa kan ik je niet verder helpen. Als creatieve tekstschrijver richt ik me namelijk op originele content. Ik maak dus een vrije vertaling maak van jouw Nederlandse teksten. Het belangrijkste van een online Engelse tekst is dat de boodschap overkomt. Soms betekent dat een andere invulling van de woorden.

Waarom heb ik Engelse teksten nodig?

Engels is internationaal gezien een belangrijke voertaal. En online is dat niet anders. Wie zich richt op internationale klanten kan niet om het Engels heen. Engelse teksten kun je natuurlijk zelf schrijven. Waarbij je misschien vergeet wie je doelgroep is. Of hoe je jouw Unique Selling Points verkoopt. En dat is helemaal niet erg, want je bent geen copywriter. Ik ben dat gelukkig wel en kan je tekst én klantgericht, én wervend én in het Engels schrijven. Wat wil je nog meer? Een gratis proeftekst? Die kun je aanvragen door op de onderstaande button te klikken.

Gratis Engelse proeftekst aanvragen