Webteksten

Webteksten omvatten alle teksten op je website. Dit zijn dus vanzelfsprekend SEO teksten, maar ook teksten op je contact- of portfolio-pagina. Van die pagina’s waar je waarschijnlijk geen hoge positie mee krijgt in Google, maar die wel cruciaal zijn. Al is het maar voor de beeldvorming van je klant.

Wat zijn webteksten?

Alle teksten op je website zijn webteksten. Dus ook de tekst in je footer, de metatitle, metadescription en op pagina’s als contact en portfolio. Maar ook productomschrijvingen in webshops zijn webteksten.

Waarom webteksten schrijven?

De boodschap verpakken in duidelijke taal is ook online van levensbelang. En wie kan je daar nu beter bij helpen dan een copywriter? Ik kan alle webteksten voor je schrijven: van landingspagina tot contactpagina en van metatitle tot productomschrijving. Vanzelfsprekend optimaliseer ik de pagina’s voor SEO indien nodig. Je kunt je voorstellen dat het voor pagina’s met je portfolio niet nodig is om een hoge positie in Google te krijgen.

Hoe schrijf je webteksten?

Wil je Content & Stories je webteksten laten schrijven? Laat mij dan weten welke teksten je geschreven wilt hebben, dan maak ik een gratis proeftekst voor je. Deze vraag je met één klik aan middels onderstaande button.

Gratis proeftekst voor webteksten aanvragen