Schrijfcoach van Content & Stories

Een schrijfcoach inzetten is slim én leuk. Want als ondernemer doe je waarschijnlijk alles graag zelf (ik ook). En ondertussen leer je ook nog iets nieuws. Met schrijfcoaching stel ik vragen, scherp ik je boodschap aan, help ik je kiezen en geef ik je technische schrijftips.

Schrijfcoach inhuren

Zelf teksten schrijven voor je website. Er is niets bevredigender dan zoveel mogelijk zelf te doen als ondernemer. Wil je weten hoe je creatieve teksten schrijft die je doelgroep raken?

Zet Content & Stories dan in als schrijfcoach. Ik stel vragen, help je op weg en geef indien nodig schrijfles over technieken. Jij gaat aan de slag en schrijft je eigen teksten.

Informeer via laura [at] content-stories.nl naar de mogelijkheden voor schrijfcoaching en de actuele prijzen.

Schrijfoefeningen en schrijflessen

Een betere schrijver word je door te doen. Om je te helpen deel ik op mijn blog een paar keer per maand schrijfoefeningen en opdrachtjes. Sommige zijn bedoeld om je creativiteit aan te boren, met andere oefeningen ga je echt schrijven en stoeien met woorden.

De schrijfoefeningen vind je op deze pagina. Voor meer ideeën en mini-schrijfopdrachtjes volg je Content & Stories op Twitter. Daar komt elke week de #schrijfprompt voorbij. Prompt is Engels voor souffleren of aangeven, van een idee in dit geval. Het zijn eenvoudige opdrachtjes en kleine ideeën die bedoeld zijn om je te prikkelen vaker de pen om te pakken en te schrijven.

Zakelijk leren bloggen

Zakelijk bloggen. Voor veel ondernemers blijft het bij een wens. Volg je het Leren Bloggen Traject van Content & Stories, dan wordt die wens eindelijk werkelijkheid.

Hoe werkt het? Kies uit de tabel hieronder een prefab coachingtraject. Na ons eerste gesprek ga ik aan de slag met een aantal blogs voor je. De bedoeling is dat jij de kunst bij mij afkijkt. De duur van het traject staat vast, als stok achter de deur.

Bij elk blog dat ik aflever krijg je namelijk een stappenplan hoe ik te werk ben gegaan. Je ontvangt blogs met verschillende doelen: inspireren, informeren en overtuigen.

Tijdens en na het traject ga je aan de hand daarvan zelf aan de slag met bloggen. Drie blogs die je hebt geschreven mag je naar mij sturen. Ik lees ze door en geef feedback. Dit is de redactie-fase.

TRAJECT 1

Duur: 1-3 maanden

Ik schrijf 1 blog

Jij schrijft 3 blogs

Ik geef feedback op 3 blogs

€ 450,-

TRAJECT 2

Duur: 3-6 maanden

Ik schrijf 3 blogs

Jij schrijft 3 blogs

Ik geef feedback op 3 blogs

€ 900,-

TRAJECT 3

Duur: 6-12 maanden

Ik schrijf 6 blogs

Jij schrijft 3 blogs

Ik geef feedback op 3 blogs

€ 1.500,-

Alle prijzen van de schrijfcoachingtrajecten zijn exclusief btw.

Natuurlijk ben ik nadien altijd beschikbaar voor vragen. Mocht je het bloggen na het traject toch liever uitbesteden, dan hoef je ook niet verder te zoeken naar een copywriter. Ik ben immers al ingelezen in jouw branche. Wel zo handig.

Wil je zakelijk leren bloggen? Mail mij dan en vermeld het traject dat jij wilt volgen. Zo begin je over een paar weken al met jouw eigen zakelijke blog.