Hetty Wooldrik is budgetcoach. Ze doet fantastisch werk en helpt ondernemers om weer grip te krijgen op hun financiën. Ze benaderde mij met de vraag of ik de teksten voor haar website wilde schrijven. Daar draaide ik mijn hand niet voor om!

Tijdens een uitgebreid interview bleek het allemaal een beetje anders te liggen. Hetty kwam op mij over als een enthousiaste en empathische vrouw met een goed oog voor detail. Haar wens was vooral andere ondernemers te helpen vanuit haar expertise als budgetcoach.

Toen ik haar sprak in november 2018 was ze nog erg zoekende en ze stelde de ene vraag na de andere. ‘Moet ik me nog richten op het uitvoeren van administratie?’, vroeg ze mij. ‘Wil je de administratie van ondernemers blijven doen?’, stelde ik de wedervraag. Daarop was het antwoord een rechtlijnig ‘nee’. Leek mij duidelijk. Die pagina werd geschrapt op de website.

Met onze gebundelde kennis en kunde op zak gingen we aan de slag om de website van Wooldrik Budgetadvies zo snel mogelijk online te krijgen. Ik hield in mijn achterhoofd dat het de lezer direct duidelijk moest zijn wat een budgetcoach voor meerwaarde heeft. Ook deed ik onderzoek naar SEO termen en weefde deze door de teksten heen. Het resultaat bekijk je op de website van Wooldrik Budgetadvies.

Wooldrik Budgetadvies